Mérleg

Úgy tűnhet, hogy a kemény munkád a munkahelyeden végre kifizetődik, Mérleg, mivel minden jel arra utal, hogy fizetésemelés, előléptetés vagy másfajta előrelépés vár rád. Ambíciód és koncentráltságod jelentős eredményekhez vezetett és fog vezetni, ami nem valószínű, hogy elkerülné a hierarchiában feletted állók figyelmét. Meríts elégedettséget az elért eredményeidből, és folytasd úgy, ahogy vagy.

Skorpió

A magányban való tanulás ma vonzó lehet számodra, Skorpió. Egy új érdeklődési kör megragadta a fantáziádat, ezért úgy dönthetsz, hogy otthon vagy a könyvtárban zárkózol el, hogy megismerkedj vele. A koncentrációd magas, ahogy a kitartásod is, így bármihez is kezdesz ma, valószínűleg sikerrel jár. A dolog hátulütője, hogy megerőltetheted a szemed, vagy fejfájást okozhatsz magadnak, ha túl sokat akarsz egyszerre véghezvinni. Tartsd a tempót.

Nyilas

A ma felszínre törő emlékek kiválthatják a vágyat, hogy felvedd a kapcsolatot régi barátaiddal, Nyilas, vagy olyan rokonokkal, akiket már régóta nem láttál. Néhány ilyen visszaemlékezés keserédes lehet, és a múltban átélt fájdalmakat újra a felszínre hozhatja. Ne ragaszkodj ezekhez az ősi sérelmekhez. Dolgozd fel őket elmédben, majd engedd el őket. Lehet, hogy mélyről jövő megkönnyebbülést tapasztalsz majd. Még az is lehet, hogy egy kicsit szédülni fogsz.

A cikk a követkeő oldalon folytatódik

  • 1. oldal
  • 2. oldal
  • 3. oldal
  • 4. oldal