Bak

Az üzleti jellegű társasági események ma sok idődet elvehetik, Bak. Csak tervezheted őket, vagy részt is vehetsz rajtuk. Ha azonban az utóbbi, akkor akár több is lehet. Most különösen társaságkedvelőnek érzed magad, így jó benyomást kelthetsz, és talán még néhány új barátra is szert tehetsz. Ugyanakkor fontos, hogy ne feledkezz meg arról sem, hogy időt szánj magadra.

Vízöntő

A veled született báj és jó modor eddig is jó kapcsolatokat hozott neked mind a munkatársakkal, mind a feletteseiddel, és ma azt tapasztalhatod, hogy ez jó szolgálatot tesz neked, Vízöntő. A tekintélytisztviselők kissé ijesztőnek tűnhetnek, de tarts ki az önbizalmad mellett. A kemény munka és az elhivatottság is hozott neked némi vállalati elismerést. Ezért könnyen lehet, hogy hamarosan karrierépítésről hallhatsz. Előre és felfelé!

Halak

A saját projektjeiddel kapcsolatos munka nagyon is foglalkoztathat ma, Halak. Ezek valamilyen tanulmányokkal vagy a művészetekkel kapcsolatosak lehetnek. Lehetséges, hogy innovatív módokon gondolkozol, hogyan kereshetnél plusz pénzt. Minden jel arra utal, hogy bármilyen vállalkozás, amelyet ma elkezdesz vagy folytatsz, valószínűleg sikeres lesz, úgyhogy vágj bele. Fontos azonban, hogy bármin is dolgozol, alaposan átgondold, mielőtt másoknak is bemutatod.