Szerelmi horoszkóp Csütörtökre, Augusztus 4., Jövőbeli tervek!

Kos

A napi égi tájékozódás ismét a „kettős baj” érzését hozza el. Ismét két véleményen vagy egy bizonyos, egy szeretteddel kapcsolatos kérdésben. Bár ők is a zavarodottság lázában éghetnek, neked csak annyit kell tenned, hogy a szívedre hallgatsz, és onnan kiindulva cselekszel. Ha azt teszed, amit gondolsz, hogy tenned kellene, a zűrzavar csak tovább fokozódhat.

Bika

Teljes felhatalmazásod van arra, hogy azt tedd, amit csak akarsz, egy kikötéssel: el kell mondanod a hozzád közel álló személynek az igazat egy olyan ügyben, ami miatt kicsit bűntudatot érzel. Ha otthon vagy más privát, kellemes környezetben beszélitek meg a dolgot, az meggyógyítja a helyzetet. Aztán mehetsz előre, és élvezheted a napot.

Ikrek

Mintha nem lenne már így is elég gondod, most még egy összeférhetetlenség is van. Egy fontos kapcsolatra kellene koncentrálnod, és arra, hogy bizonyos kérdéseket megoldj, hogy harmónia legyen. Így többet tudsz adni a napi munkádra. Ha mindkettőt össze tudod kötni, nagyszerű napod és igazán csodálatos estéd lesz.

A cikk a követkeő oldalon folytatódik

Következő oldal
X