Mérleg

Ma már csak annyit kell tenned ahhoz, hogy lenyűgözz valakit, hogy teljesen önmagad légy, minden porcikáddal együtt. Nem kell visszafogni magad. Elmondhatod az összes legrosszabb viccedet, lehetsz olyan nyílt, amennyire csak akarsz, kimondhatod mindazt, amit nem szabadna, és az eredmény az lesz, hogy valakinek minden álmát teljesíted. Nehéz elhinni, de igaz!

Skorpió

Nem az anyagi javak, amelyekkel rendelkezel, de még csak nem is a józan eszed az, ami a vágyott személyt az életedbe hozza. Hanem a spirituális tulajdonságaid, és az élet azon aspektusainak és filozófiáinak megértése, amelyek az érzékek nyilvánvaló világán túlmutatnak. Egy másik síkról kell kommunikálnod.

Nyilas

A saját, nagyon kalandvágyó baráti társaságoddal keveredve találkozhatsz ma a romantikával. Nem jó nap ez arra, hogy bent maradj, és valószínűleg olyan lelkesnek érzed magad mindenért, hogy amúgy sem akarsz. Ha a “gyerünk” csapattal vagy, akkor esélyed van arra, hogy megismerkedj valakivel, aki olyan egyedi és őrült, mint te magad. Élvezd az alkalmat.

A cikk a követkeő oldalon folytatódik

  • 1. oldal
  • 2. oldal
  • 3. oldal
  • 4. oldal