Kos

Ha barátok hívnak, menj! Akkor is, ha párodnak nincs kedve veled tartani! Engedd meg neki, hogy otthon maradjon! És azt is, hogy az utolsó pillanatban meggondolja magát. Ezzel érezteted vele, hogy lehet saját akarata…

Bika

Békéltetően léphetsz fel a kedvesed és a családja között. Ha vita pattan ki ott, akkor most te vagy az egyetlen, aki képes megfékezni az indulatokat. De ehhez ébernek kell lenned. Azonnal avatkozz be! Nehogy elmérgesedjen a helyzet!

Ikrek

Imádni fogod ezt a hétvégét és a szerelmedet is. Persze csak akkor, ha nem hagyod, hogy az ő borús hangulata átragadjon rád. Inkább a te rajongásod legyen fertőző! Felolvashatsz vagy énekelhetsz neki. Odavan a hangodért…

Rák

Nem kell minden lépésedről beszámolnod a párodnak. Próbáld ki, mit szól, ha nem mesélsz el mindent magadtól! Vajon kérdezget? Valóban igényli, hogy részletezd, megoszd minden percedet vele? Garantáltan tanulságos lesz a vége…

Oroszlán

Felesleges szavakon lovagolni. Ezt már olyan sokszor megállapítottátok. Most mégis újra ebbe a csapdába eshettek a hétvégi konstellációk szerint. Egy vasárnap hajnali ronda fényszög az egész hétvégétekre rátelepedhet, ha nem vigyáztok.

Szűz

Szükség lesz a kreativitásodra, hogy kézben tartsd a hétvégi teendők irányítását. De vigyázz, mert a kedvesednek lehetnek más tervei! Nem vagytok összenőve. Vagyis mehettek külön. Majd este megoszthatjátok egymással a tapasztalataitokat.

Ezt már olvastad?
Ők a legszerencsésebbek a szerelemben Február 27-én

Mérleg

Semmiképp és semmilyen ürüggyel ne maradj otthon! Muszáj kimozdulnod a négy fal közül. Máskülönben felrobbansz. Ha veled tart a párod, akkor jó, ha nem, akkor is jó. Levegőre, légzésre és újfajta élményekre van szükséged…

Skorpió

Az égi folyamatok szerint elkerülhetetlen, hogy a szüleiddel vagy a családoddal szóváltásba keveredj. Nem baj, ha kiderül, miben nem értetek egyet. Csak az nem mindegy, hogy milyen heves lesz a szóváltás. A kedvesed segíthet, ha engeded.

Nyilas

A párod újból az a bohókás, gyerekes, vidám ember lesz, akibe anno beleszerettél. Gyönyörködj a mozdulataiban! Nevess a viccein! És dicsérd meg! A kapcsolatotoknak jót fog tenni, ha érezteted vele, hogy még mindig értékeled mindenét.

Bak

Ha egy kasszán vagytok, akkor jó lenne, ha egyetértenétek a közös költségvetésben. Szenteljetek időt ennek a kínos témának! Nem lesz kínos, ha sikerül megtalálnotok azt a verziót, ami mindkettőtöknek elfogadható. Ez is része a kapcsolatotoknak.

Vízöntő

Bujkál benned valami. Nem betegség, hanem egy rossz gyerek, aki csínytevésen töri a fejét. Most teret engedhetsz neki. A kedvesed imádja a humorodat. Még ha az kissé fanyar, fura és polgárpukkasztó is. De ne ess túlzásokba!

Halak

Képtelenség folyton vigyázzban állni, és megfelelni az elvárásoknak. Belebetegszel, ha ilyesmit akarsz ráerőltetni magadra. Ezen a hétvégén lazítanod kell. Hidd el, a párod maximálisan támogatja, hogy pihenjetek, töltődjetek, lustálkodjatok!

X