Szerelmi horoszkóp Keddre, Augusztus 2., A szerelem megjelenik az életünkben!

Kos

A bolygók mai állása azt jelenti, hogy egy nagyon lelkes érdeklődő lehet a nyomodban. Ez a bizonyos személy egyszerűen nem hajlandó nemet mondani, és úgy tűnhet, hogy teljesen beléd bolondult. A reakciód attól függ, hogy ezt a helyzetet hízelgőnek találod-e vagy sem. Ha igen, akkor ma gyönyörű zenét csinálhattok együtt, ha nem, akkor tudod, mit kell tenned.

Bika

A mai bolygóállásnak köszönhetően nagyon pozitív változásokra van lehetőséged egy szoros személyes kapcsolatodban. Ha úgy érzitek, hogy valamire oda kell figyelni, akkor most lenne itt az ideje annak a létfontosságú beszélgetésnek vagy megbeszélésnek, hiszen mindkettötöknek kedve van ahhoz, hogy lerakjátok egy harmonikusabb partnerség alapjait. Azt is tapasztalhatjátok, hogy a kapcsolatotok egy teljesen új szintre lép.

Ikrek

A mai nap égi hangulata minden bizonnyal felélénkíti életed egyik kapcsolatát a mai napon. Ha eddig hiába reménykedtél abban, hogy közelebb kerülhetsz egy bizonyos különleges személyhez, akkor a kívánságod valóra válhat. Mintha csak folyamatosan hiányoznátok egymásnak, de végre megkapjátok a lehetőséget, hogy létrejöjjön ez a létfontosságú kapcsolat, ami mindkettőtök számára örömteli élménynek bizonyul.

A cikk a követkeő oldalon folytatódik

Következő oldal
X