Bak

A mai nap hatalmas vonzerõvel bírhat, kedves Bak, aminek hamar meg is lesznek a maga látszatai, ugyanis meglehetõsen sokan próbálkozhatnak ma önnél, ám vigyázat! A zavarosban nehezebb észrevenni az igazgyöngyöt, mint a nyugodt vízben! Ne dõljön be minden csillogásnak!

Bika

Ma leginkább arra ügyeljen, kedves Bika, hogy ne csináljon semmit sem dacból, csak, mert szerelme esetleg nem éppen úgy viselkedik, ahogy az ildomos lenne. Ha elzárkózik, az csak ronthat a helyzeten, legyen inkább türelmes és megértõ, akkor hatékonyabban sikerülhet oldani a helyzetet.

Halak

Ma igencsak felkavarhatja egy találkozás, azonban lehet, hogy nehéz lesz most eldönteni, vajon ez jó, vagy rossz, ugyanis nagyon vegyes érzelmek törhetnek fel önbõl. Amennyiben a negatív aspektusok a múltból táplálkoznak, úgy talán itt a feledés ideje, persze, a levont konzekvenciákhoz ragaszkodjon!

Ikrek

Meglehet, kedves Ikrek, hogy ma egy nagy találkozásra kerül sor, talán egy rég elfeledett szerelmével, vagy éppen, egy új, igencsak vonzó idegennel talál egymásra a tekintetük. Akárhogy is, kezelje mindenképpen, diszkréten és diplomatikusan a dolgot, nehogy a kimutatott érzelmek aztán sebezhetõvé tegyék!

Kos

Ma kissé morgós hangulatában lehet, kedves Kos, ami talán a mostanában megélt, rossz tapasztalatoknak köszönhetõ. Ha így is van, mégis igyekezzen kicsit pozitívabban állni szerelmi életéhez, különben még tényleg és tartósan bevonzza a balszerencsét!

Mérleg

Igyekezzen ma szétválasztani a munkát a szerelemtõl, kedves Mérleg, különben, még a végén, mindkettõben problémái akadhatnak, ha azonban nem keveri a dolgokat, úgy most akár mindkettõbõl kihozhatja a legtöbbet, aminek kulcsa a két terület közötti, jó idõbeosztás. Szeressen okosan!

Nyilas

Próbáljon meg egy kicsit felszabadultabb, lazább lenni ma szerelmi téren, kedves Nyilas, mit általában, mert ma ez lehet boldogságának záloga! Ne akarjon belemenni a részletekbe, vagy mélyre szántó beszélgetéseket folytatni szerelmével, inkább egyszerûen csak adja át magát az élvezeteknek és szórakozzon egy kicsit!

Ezt már olvastad?
Csodás napja lesz Február 26-án ezeknek a csillagjegyeknek

Oroszlán

Bármennyire is rajong kedveséért, lehetõleg igyekezzen ma szeretetével õt nem az õrületbe kergetni, kedves Oroszlán! Néha szavak nélkül többet mondhat el az ember, mint ezernyi szóval. Élezze ki érzékeit arra, mit is akar, mire is vágyik igazán kedvese, s adja meg neki, azzal most messzire juthatnak!

Rák

A mai nap vigyázzon az éles és néha kegyetlenül õszinte nyelvével, kedves Rák, ugyanis könnyen megbánthatja szerelmét, ha nem bánik jól a szavakkal. A forma legalább annyira fontos, mint a közlendõ, különösen, ha szerelemrõl, érzelmekrõl van szó, hiszen, ilyenkor mindenki sokkal érzékenyebb, sebezhetõbb.

Skorpió

A gyengédség ma áthathatja egész szerelmi életét, így szinte annak minden aspektusát tekintve számíthat a kényeztetésre, törõdésre párjától, akivel most nagy lehet önök között a harmónia. Amennyiben még nem találta meg az igazit, nos, kedves Skorpió, ma egy nagy lépést tehet a cél felé, amennyiben igyekszik kimozdulni, s kellõ nyitottságot mutatni az új emberek irányába! Néha a boldogság nagyon kicsin múlik!

Szűz

Ha ma kellõképpen türelmes, s jól kombinálja ösztöneit a józan eszével, azzal most jobban felfûtheti kapcsolatában a szenvedélyt, mit eddig bármikor! A harmónia nem csak érzelmi síkon, hanem az intimitás terén is legalább annyira fontos dolog, mint hasonló vérmérséklet és igények, így érdemes törekedni rá!

Vízöntő

Amennyiben jelenleg szingli, kedves Vízöntõ, úgy a mai nap nagyon is eltalálhatja Ámor nyila, már csak az a kérdés, hogy ez fordítva is igaz-e, azaz, viszonzásra talál-e, eme hirtelen jött szerelem? Ha már tartós kapcsolatban él, most meglehet, hogy újra fellángol önök között a láng, s annál nagyobb intenzitással fog lobogni, minél inkább csak pislákolt mostanában!

X