Bak

Könnyen elõfordulhat, kedves Bak, hogy nem azért nem akar valami összejönni szerelmi téren, mert nem mûködne a dolog, hanem pusztán azért, mert nem a jó irányból próbál közelebb kerülni ahhoz, akit szeret! Váltson módszert, s lehet, hogy már ma látványos és meglepõ lesz a végeredmény!

Bika

Kedves Bika, ma igencsak simulékony hangulatban lehet, aminek következtében, könnyen szerelmesedhet. Ez egyrészrõl jó dolog, hiszen sikerülhet igazán megnyitnia szívét az elõtt, akit szeret, ugyanakkor ez a szokatlan kitárulkozás veszélyeket is rejthet, hisz nem biztos, hogy a jó embert ajándékozza meg bájaival, s ebbõl még késõbb kalamajka is keveredhet. Legyen ma nagyon körültekintõ, hogy kivel, meddig is megy el, hogy biztosan sikerüljön elkerülnie a bajt!

Halak

A mai napon egy õrületes szerelmeskedésre kerülhet sor Ön és tán egy új ismerõs, esetleg idegen között, ami által, szinte pillanatok alatt szerelembe eshet az illetõbe, hogy még aludni sem bír majd. Élvezze ezt az állapotot! Amennyiben párban él, úgy kedvesével élhet meg olyannyira meghitt és intim pillanatokat, melyek tán egy egész életen át emlékezetesek maradnak majd! Kellemes, szerelmes napot, kedves Halak!

Ikrek

Ma igencsak heves lehet a szerelemben, kedves Ikrek, s ezt hamar kedvese, kiszemeltje is tapasztalhatja Önön, s ha jól idõzít, biztosan nem lesz rest hasonló intenzitással viszonozni sem. Arra azért figyeljenek, mikor és hol kapatják el magukat, mert még a végén illetéktelenek is rajtakaphatják önöket, esetleg lebukhatnak valaki elõtt, ami igencsak faramuci helyzetet eredményezhet, tehát csak finoman az extrém helyszínekkel!

Kos

A mai nap kifejezetten kedvez a szerelemnek, az ismerkedésnek. Ha már van párja a Kosnak, úgy a nagyon egy húron pendülhetnek, így biztosan élvezetes lesz a vége, bármibe is kezdjenek. Szingliként sem fognak azonban unatkozni e jegy szerelmes szülöttei, ugyanis igazán vidám és forró pillanatokat tartogathat számukra a nap, melyeket tán még sokáig nem felejtenek majd el!

Mérleg

Ne erõltesse, ami nem akar magától is mûködni, kedves Mérleg, még, ha jó is lenne, ha mûködne a dolog, mert az nem más, mint önámítás. Ha valakinek fontos, ha valaki igazán szereti, akkor maga is hajlik ön felé, nem kell inspirálnia erre, ha viszont ez nem így van, úgy nem érdemli meg az az illetõ, hogy megajándékozza gyengéd érzelmeivel!

Ezt már olvastad?
Csodás napja lesz Február 26-án ezeknek a csillagjegyeknek

Nyilas

Ma könnyen beigazolódhat, kedves Nyilas, hogyha Ön nem teszi meg az elsõ lépést, akkor bizony az lehet, hogy sohasem fog megtörténni! Ennek tükrében, legyen bátor, s kezdeményezzen, mert meglehet, hogy ez fogja eljuttatni a boldogsághoz! A szerelemben kockáztatni kell!

Oroszlán

Önre törhet ma a féltékenység, kedves Oroszlán, s, bár büszkeségétõl hajtva, talán nem igazán mutatja ki ezt a külvilág felé, mégis belül igencsak gyötrõdhet emiatt. Ne lovallja bele magát annyira, hogy van miért aggódnia! Ha mégis jogosak érzései, akkor inkább engedje el szerelmét, még, ha ez nehéz is, mintsem elõbb-utóbb bekövetkezzen, amitõl annyira tart.

Rák

Valaki ma elgondolkodtathatja szerelmi életével kapcsolatban, s titkon talán érzi is, igaza van az illetõnek. Ez még jól is hathat jelen, vagy alakuló kapcsolatára, kedves Rák, amennyiben továbbgondolja a hallottakat, s nem tanácsként, hanem inkább meglátásként kezeli a bölcs szavakat, hiszen a legjobban mégiscsak Ön lát bele a szívügyeibe. Ezt ne tévessze szem elõl!

Skorpió

A testi szerelem, bár fontos, de ma könnyen ráébredhet, kedves Skorpió, hogy bizony van, amire nem éppen a legjobb megoldás. Próbáljon meg egy kicsit jelen, vagy alakuló kapcsolatának a lelki aspektusaira koncentrálni, s inkább az érzelmi szálakat gondozni, erõsíteni, mert most erre lehet a legnagyobb szükség ahhoz, hogy továbbra is jól mûködhessen a kémia!

Szűz

Meglehet, kedves Szûz, hogy ma kissé túlbonyolít valamit szerelmi téren, ami pedig igen egyszerû! Mivel ösztönei általában nem szokták tévútra vezetni szívügyekben, nyugodtan hagyatkozzon rájuk, s csak akkor vigyen logikát a dolgokba, ha úgy gondolja, más már nem segíthet kioldani a Gordiuszi csomót.

Vízöntő

Elõfordulhat, hogy ma mond, esetleg tesz valamit, kedves Vízöntõ, ami kissé rosszul eshet párjának, s ez némi feszültséget okozhat Önök között. Ne kövesse el azt a hibát, hogy makacsul ragaszkodik álláspontjához, kerül, amibe kerül, inkább mondja ki, hogy bocsánat, s máris boldogabb lehet az élete! Ne pazaroljon el egyetlen percet sem butaságokra ama idõbõl, melyet szerelmével tölthet…

X