Szerelmi Horoszkóp, Október 6., Ma igencsak heves lehet a szerelemben

Skorpió

A testi szerelem, bár fontos, de ma könnyen ráébredhet, kedves Skorpió, hogy bizony van, amire nem éppen a legjobb megoldás. Próbáljon meg egy kicsit jelen, vagy alakuló kapcsolatának a lelki aspektusaira koncentrálni, s inkább az érzelmi szálakat gondozni, erõsíteni, mert most erre lehet a legnagyobb szükség ahhoz, hogy továbbra is jól mûködhessen a kémia!

Szűz

Meglehet, kedves Szûz, hogy ma kissé túlbonyolít valamit szerelmi téren, ami pedig igen egyszerû! Mivel ösztönei általában nem szokták tévútra vezetni szívügyekben, nyugodtan hagyatkozzon rájuk, s csak akkor vigyen logikát a dolgokba, ha úgy gondolja, más már nem segíthet kioldani a Gordiuszi csomót.

Vízöntő

Elõfordulhat, hogy ma mond, esetleg tesz valamit, kedves Vízöntõ, ami kissé rosszul eshet párjának, s ez némi feszültséget okozhat Önök között. Ne kövesse el azt a hibát, hogy makacsul ragaszkodik álláspontjához, kerül, amibe kerül, inkább mondja ki, hogy bocsánat, s máris boldogabb lehet az élete! Ne pazaroljon el egyetlen percet sem butaságokra ama idõbõl, melyet szerelmével tölthet…

X