Bak

Megeshet, kedves Bak, hogyha ma békét és nyugalmat szeretne a kapcsolatában, akkor bizony sokat kell engednie, s nagy türelmet kell tanúsítania, de higgye el, a kitartása most nagyon megérheti! Ne ítélkezzen szerelme felett kissé nehézkes természete miatt, hisz mindenkinek lehetnek rosszabb napja, s olyankor jó, ha minden tûpárna megnyilvánulás ellenére, az ember mellett ál legalább az, akit annyira szeret…

Bika

Ma egy nagy meglepetésben lehet része szerelmi téren, kedves Bika, ami igencsak feldobhatja a napját. Talán fény derül szerelmének egy új, rejtett jó tulajdonságára, vagy éppen másról lehet szó, esetleg gyermekáldás fokozza majd a boldogságukat. Akárhogy is, mindenképpen igyekezzenek kettesben megünnepelni, hogy mily szép az élet és a szerelem!

Halak

A mai nap nagyon kiegyensúlyozott lehet szerelmi téren, kedves Halak, amikor is, sokat erõsödhet önbecsülése, önbizalma és persze, a szerelme iránti vonzódása is. Alkalmasint, szervezzen kedvesével egy közös, meghittnek ígérkezõ programot, még, ha most a teendõk miatt, pluszköröket is igényel a dolog, mert utólag nagyon is megérheti a befektetés!

Ikrek

Meglehet, kedves Ikrek, hogy a mai napon egy kísértéssel kell szemben néznie, ami azonban könnyen mehet, ha a jelenlegi párkapcsolata stabil. Amennyiben nincs így, úgy viszont már nagyon is csábító lehet a frissen jött lehetõség, vagy ajánlat, ám ez esetben is érdemes alaposan végiggondolnia, hogy átlépje-e azt a bizonyos határt, ahonnan már lehet, hogy nincs többé visszaút…

Kos

A mai nap folyamán, egy, talán lényegtelennek tûnõ, ám mégis, nagyon fontos beszélgetésre kerülhet sor Ön és szerelme között. Ha sikerül jól értelmezni mindkettejüknek egymás mondatait, úgy sokat mélyülhet most a kapcsolatuk, ha azonban hajlamosak félreérteni egymás szavait, úgy könnyen összekaphatnak, s elmaradhat a romantika. Amennyiben eme második verzió teljesülne, az estben se hagyják azért, hogy túl hosszúra nyúljon a mosolyszünet.

Mérleg

Elõfordulhat, kedves Mérleg, hogy szerelmét ma egy kissé frusztrálónak találja, talán túl érzékenynek, vagy esetleg pont fordítva, érzéketlennek ítéli. Amennyiben úgy érzi, van annyira súlyos a dolog, hogy megérne egy komolyabb beszélgetést, úgy érdemes ezt mielõbb megejteni, ha azonban nem piszkálja nagyon mindez, úgy ne fecsérelje üres beszélgetésre az idõt, inkább próbálja meg romantikusabb módon oldani a feszültséget…

Ezt már olvastad?
Ők a legszerencsésebbek a szerelemben Február 26-án

Nyilas

Ma kissé felborulhat az Ön és kedvese között kialakult harmónia, ám ez nem lesz tartós, s, ha mindketten hajlandóak engedni, hamar újra helyreállhat Önök között minden. Mindenekelõtt, most a másik megértése és nem megítélése a legfontosabb, így ezt mindenképpen tartsák szem elõtt, hogy valóban építõ, s ne romboló legyen a nagy beszélgetés.

Oroszlán

Ma egy meglepõ, váratlan fordulat következhet szerelmi téren, kedves Oroszlán, ami, míg egyrészrõl izgalmas és örvendetes, másrészrõl, meglehetõsen kiszámíthatatlan végkimenetelûnek is adódik hosszú távon, így mindenképpen érdemes a szokásosnál is jobban átgondolnia, mihez is kezd (ha kezd egyáltalán) az újdonsült helyzettel.

Rák

Ma valaki felhívhatja a figyelmét a jelenlegi kapcsolatában egy olyan dologra, ami, bármennyire is kényelmetlen, de igaz, s talán itt az ideje elfogadni, avagy változást eszközölni e téren. Gondolja át, kedves Rák, mi lenne a helyes, s, hogy mennyire képes/érdemes tolerálnia tovább a dolgokat. Lehet, hogy éppen itt az ideje egy nagyon õszinte beszélgetésnek?

Skorpió

Mindenképpen igyekezzen ma kiemelt figyelmet fordítani szerelme szavaira, mert meglehet, hogy egy fontos dolgot próbál közölni Önnel, ám nem direktbe, hanem inkább a mondanivalója sorai közé rejtve. Ha sikerül kihámozni a lényeget, térjen rá nyugodtan, s beszéljék meg a dolgot, ezzel most nagyot könnyíthet kedvese, s talán önmaga lelkén is.

Szűz

A mai nap könnyen átértékelõdhet valami Önben szerelmi téren, kedves Szûz, talán titkon érzi, hogy jelenleg nem mennek mégsem annyira dinamikusan a dolgok, mint ahogy az kívülrõl látszik, esetleg, amennyiben szingli, kezdi megérezni, miért is magányosak mostanában az estéi. Mindazonáltal, ne aggódjon mindemiatt, hisz a probléma felismerése azt jelzi, hogy megtette az elsõ lépést a megoldás felé!

Vízöntő

Ma kissé unalmasnak, laposnak érezheti szerelmi mindennapjait, kedves Vízöntõ, s így erõs vágy ébredhet Önben az új, az ismeretlen iránt, vagy legalábbis, hogy történjen már valami. Akármennyire is frusztráló az állandóság és a nyugalom, vigyázzon, mit kíván!

X