Kos

Egy nagyszerű este vár rád a kedveseddel. Örülni fogsz, ha kedvesedet új ruhában láthatod, vagy ha valami újszerűt tapasztalhatsz meg a partneredben. Talán ez egy olyan nap, amikor szeretsz többet kísérletezni a romantikában.

Bika

Kedves Bikák! A legjobban várt dolgok már úton vannak hozzátok. Ha még mindig egyedülállóak vagytok, A csillagok megkongatják számotokra az esküvői harangokat. Néhányatokat eljegyeznek, és belekóstolhattok a mesés szerelmi életbe. Minden intelligenciátok megvan ahhoz, hogy felpezsdítsétek a románcotokat.

Ikrek

Itt az ideje, hogy megtervezd a jövődet. Megkérdezheted kedvesedtől, mennyire különleges vagy számára. Belefeledkezhettek néhány fontos, a jövővel kapcsolatos beszélgetésbe. Az egyik párkapcsolati tanácsadó helyesen mondta: „Nem a múltunk felidézése tesz bennünket bölccsé, hanem a jövőnkért való felelősség”.

Rák

Szánj időt a szerelmedre a zsúfolt időbeosztásodból. A partnered ezt csodálatos gesztusként fogja értékelni. Ez egy ideális időszak arra, hogy közelebb hozd magadhoz a szerelmedet. Az érzelmek gondos kezelése segíthet abban, hogy édes csókot kapj a szerelmedtől.

Oroszlán

Lehet, hogy kedved lenne átvenni a vezetést a kapcsolatodban, de óvatosnak kell lenned a szívvel kapcsolatos ügyek kezelésében. Meg kell értened kedvesed érzelmi állapotát. Legyél magabiztos, de ne legyél domináns.

Szűz

A szerelmi életed háttérbe szorul, és a napod a válságkezelésről fog szólni. A nap második felében teljesen leköt majd a hibaelhárítás. A családi élet bonyolódhat a felelősségek túlterheltsége miatt.

Ezt már olvastad?
Ők a legszerencsésebbek a szerelemben Február 26-án

Mérleg

Otthon előfordulhat némi nézeteltérés, de a zökkenőmentes szerelmi élet valószínűleg segít abban, hogy békésen töltsék a nap végét. Valószínűleg ez a legjobb időpont egy utazás megtervezésére. Egy kertben vagy parkban való bolyongás lehetővé teszi, hogy élvezzétek a nagyon szükséges pihenést.

Skorpió

Előfordulhat, hogy nem tudsz kellő figyelmet szentelni a partnerednek, ami hosszú távon árthat a kapcsolatotoknak. Ezért győződj meg róla, hogy megadod a szerelmednek a neki járó figyelmet. A partnered megértése biztosan kifizetődik majd.

Nyilas

Ez egy csodálatos nap lehet a szerelmi életedben. Partnereddel kapcsoaltos korábbi prolémáid megoldódni látszanak. Legyél őszinte. Ma különösen nagy lépést tehettek előre a közös életetekben.

Bak

Azt a benyomást keltheted a partneredben, hogy jobban szereted a munkdat mint őt. Próbálj változtatni ezen a benyomáson. Légy elkötelezett a kedvesed iránt. A kedvesed több mint boldog lesz, ha időt tölthet veled.

Vízöntő

Figyelmen kívül hagyhatod a magánéletedet. Kerüld el, hogy igazságtalan legyél a szeretteiddel szemben. Szívvel-lélekkel hallgasd meg a partnered problémáit, ez legyen az Ön napja. Lehet, hogy nem veszíted el a kedvesed, ha kellő időt fektetsz a kapcsolatba, de biztosan kiszélesíti a távolságot, ha valami rosszul sül el.

Halak

Vigaszt fogsz keresni a partnered karjaiban. Kedvesed csodálatos támogatása extázisban hagy. Boldognak fogjátok érezni magatokat, ha érdekes pillanatokat osztotok meg egymással. Édesítsd meg ezt a kapcsolatot azzal, hogy megfelelően gondoskodsz a partneredről.

X