Ne érd be kevesebbel, mint ami az álmaidban szerepel.

Amint elkötelezed magad amellett, hogy megnyilvánítasz egy jobb helyzetet, az Univerzum módot talál rá, hogy elhozza azt neked.

Valahol mélyen tudod, hogy miféle életre szántak téged. Ha ezt a kártyát húztad, akkor arra emlékeztetnek, hogy megérdemelsz minden helyzetet, amire vágysz, és képes vagy megnyilvánítani azt. A tündérek arra kérnek, hogy hagyj fel a szűkösségre alapozott negatív megerősítésekkel, mint például: „Ezt nem engedhetem meg magamnak” vagy Azt sosem fogom tudni megvalósítani”. Inkább arra kérnek, hogy emeld a mércét arra a szintre, amelyet Isten minden gyermeke megérdemel. Írd össze a szíved valódi vágyait, és ezt a listát minden nap a hit és hála érzésével nézd át – a kívánságaidat ezek az érzelmek alakítják valósággá.

Ezt már olvastad?
3 csillagjegy nagy változásokat tapasztal február 26-án

Ezután spirituálisan vállalj kötelezettséget arra, hogy a legjobbat várod az életedtől. Ez az elkötelezettség jelenti a „megrendelésed visszaigazolását”, amely csodákat tesz az életedben. Amint az álmaid kezdenek valóra válni, gondoskodj róla, hogy kegyesen befogadd a „jót” életedbe. Tudd, hogy az élet leggazdagabb ajándékait érdemled (mint mindannyian!).

Megerősítés: A legjobb dolgokat érdemlem az életben, és elvárom azokat. Magasan tartom a mércét önmagam számára.

X