Tündérek üzenete ma estére: Bizonyára érzed magadon a változás jeleit

Végre! Egy helyzet, ami eddig kilátástalannak tűnt, megoldódik.

A továbblépés időszaka ez, mindenki számára pozitívan alakul a helyzet.
Különösen igaz ez azokra, akik valamilyen függőségüknek intenek búcsút ebben az időszakban. Nincs több kötődés, szabadság van!

Arra kellene törekednünk, hogy minden helyzetben szeretetteljesen cselekedjünk. Ennek azonban belülről kell fakadnia, őszintén és tisztán, nem pedig úgy, hogy esetlegesen visszafogod magad vagy a dühödet. A Tündérek olyan lények, akik nem tűrik, ha bántják a bolygót, az állatokat, és ezt bizony kifejezésre is juttatják.


A magyar ‘indulat’ szó tökéletesen kifejezi mindezt: ha kijön belőled a fájdalmad, elindul valami… a változás.
Ha valamivel nem értesz egyet, valakivel fontos megbeszélnivalód lenne, most itt a legfőbb ideje, hogy ezt megtedd. Az Égiek segíteni fognak, hogy a lehető legtapintatosabban tudd kifejezni magad.

Bizonyára érzed magadon a változás jeleit. Mintha kitisztult volna feletted az ég, mintha felszállt volna a köd, egyszerre tiszta és járható lesz az út előtted. Egy fontos spirituális felemelkedés része mindez, ami segít neked, hogy elhagyd eddigi – számodra is zavaró és terhes – szokásaidat, hogy nyiss az új felé, és hogy végre jó irányba mozduljon el az életed.

Akárhogy is érted el ezt a helyzetet – befelé tekintéssel, valamilyen gyakorlattal, vagy akár tudatos változtatással, működik, úgyhogy folytasd a kiváló munkát.

X