Első kártya

Most rajtad áll, hogy árnyékban maradsz, vagy követed a napsütés ígéretét, az utat, ahol emberek és élet vár rád, ahol kilátásod nyílik megtalálni a természet harmóniáját, a fényt és az örömöket. Nehéz időszak áll a hátad mögött. Csábítóbbnak tűnhet, ha az eddigi utadról letérsz, elkanyarodsz, és választasz valami mást. De nézd meg jól a képet: amerre indultál, az jóra vezet! Érdemes folytatnod, amibe belekezdtél, legyél még egy kicsit kitartó, mert megéri! Ha most irányt váltasz, ki tudja, milyen árnyékos, kietlen helyre érkezel…

Második kártya

Akármerre nézel, csupa szín, fény, ragyogás vár rád. Optimista vagy, és teljes joggal. Nézd csak, elállt az eső, már csak néhány tócsa emlékeztet a gondokra és a borúsabb napokra. Most elérkezett az igazi élet ideje, amely tele van ígéretekkel. Ne tétovázz, hallgass a szívedre, hiszen bármerre nézel, mindenhol izgalmas látvány és a mosoly lehetősége fogad.

Ezt már olvastad?
Csodás napja lesz Február 26-án ezeknek a csillagjegyeknek

Harmadik kártya

Ez az időszak a befelé figyelésé, az elmélkedésé, a számvetésé. Jól teszed, ha kicsit hagyod lecsendesedni gondolataidat, és külső befolyások nélkül, lelked mélyéről hozod meg döntéseid. Utadat nem szegélyezik akadályok. Képzeld el a madarak csicsergését, a természet megnyugtató közelségét, add át magad a szeretet ősi erejének és a békének. Megtalálod a harmóniát.

Negyedik kártya

A lap életkedvet, életerőt és frissességet sugároz, gondtalanságra, optimizmusra és természetes életörömre utal. Eddig tapasztalataink most az élet napos oldalára vezetnek bennünket. Túlemelkedünk elavult szokásainkon, átlépjük eddigi határainkat, s ez ragyogó hangulattal, boldogsággal és bizakodással tölt el. Készen állunk egy nagyvonalú, békülékeny gesztusra.

X