1. Egy másik világ útja:

Olyan érzésed van, hogy nem tartozol ebbe a világba. Már gyermekkorodtól kezdve szereted nézni a fényes éjszakai égboltot, vajon hol van az igazi otthonod. Egy másik valóságot keresel. A sci-fi, a mitológia és a gótikus románcok a kedvenc olvasnivalóid. Lehetőséged van arra, hogy valami teljesen új dolgot hozz létre még akkor is, ha ez provokáció lesz a többi ember számára.

2. A tündérvilág útja:

Az érzékenység, a jóindulat és az őszinte empátia útja. Az álmaid, a látomásodod, a szenvedélyed miatt tündérnek érezheted magad ebben a kegyetlen világban. Bár sok csalódás ér és néha rendkívül kiszolgáltatott helyzetben vagy, még mindig úgy érzed, hogy egy tündér keresztanya megváltoztatja majd a végkimenetelt. Hiszel a jóság erejében. A romantika a természeted része. Szereted a költészetet, a klasszikus zenét és a jazzt, és a szépség minden formáját élvezed.

3. Az ébredés ösvénye:

Ez a spiritualitás útja. A nap lenyugszik, és az éjszaka ismét eljön. Ugyanakkor tudod, hogy a nap újra fel fog kelni. Elhunyt őseid irányítanak téged, és sok segítséget kapsz álmaid és elképzeléseid révén. Az érzelem fontosabb számodra, mint a logika. Olvasod a nagy tanítók könyveit, akik megtanították, hogyan tudjuk felülmúlni a természetünket, és hogy nézzünk szembe mindennel félelem nélkül. Tetszik az underground zene, és élvezed az absztrakt művészetet.

A cikk a követkeő oldalon folytatódik

  • 1. oldal
  • 2. oldal