Válassz egy utat, elmondjuk milyen ember vagy!

EzoMag

4. A misztikusok ösvénye:

Ez a régi utak útja. Azon emberek útja, akik igazi megvilágosodást keresnek, mindig a világ igazságát keresik. Az alkimisták és az okkult iskolák szimbóluma, a labirintus mutatja a lélek útját a mágikus birodalmak felé. Érdekli a boszorkányság és az ókori vallások. A szimbólumok és rituálék fontosak a számodra. Szereted a régi hagyományos zenét.

5. Az intuitív emberek ösvénye:

Az életnek nincsenek határai a számodra. Úgy látszik, az intuíció az egész életedben meghatározó szerepet játszik. Csakúgy, mint egy ösvény a vízben, úgy tűnik, hogy ellenáll a gravitáció lehúzó erejének, ahogy te is ellenállsz a környezeted esetelgesen elhúzó szándékának. A hit a fegyvered, és bár sok barátod megakadályozná, hogy folytasd az utat, tudod, hogy helyesen döntöttél. Mindig olyan megoldást találsz, ami egyedi, és mások még nem gondoltak rá. Szeretsz utazni, olvasni modern regényeket, érdekes és sikeres karriered van.

6. Az Anyatermészet ösvénye:

Jobban megérted, mint bárki, hogy részese vagy ennek a világnak és a természetnek. Mindig is közel állt a természet hozzád, és valahogy kapcsolatban vagy az állati birodalommal is. Gyógynövény párti vagy és hiszel a fák gyógyító erejében is. Szeretsz vidéken élni, távol a város zűrzavarától. Az ötleteid harmonikusak, a családod boldoggá tesz. Szerted elolvasni a régi történeteket és könyveket a történelemről. Szereted a légy zenéket.

X